Tuesday, January 10, 2012

saya sombong?

Assalamualaikum :)

rasa macam da lama tak update blog nih..
blog pon macam merajuk je aku da lama tak update.
susah tawu aku nak bukak new post ni..loading memanjang je..
bukak blog orang cepat je..aish..

|
|
|

ada orang cakap aku sombong.
sombong eh? aku pon tak tawu..haha
hmm..actually benda nie aku da lama dengar, since dari diploma lagi u ollsss..


sebenarnya tak ada niat nak sombong2 nih, memang muka aku macam ni haaa..
kang senyum memanjang orang cakap aku giler plak..

sebenarnya jugak aku ni pemalu..hik..hik..( yang sebenar2nya muka tak tawu malu )
ada dua sebab aku tak senyum bila orang tegur aku.

1st :

jeng3......*agak2 nervous tak? ke nak kena penampar dari korang..

aku tak nampak okay, a.k.a aku rabun. maklumler aku ni jenis pemalas tahap gaban kalo nak pakai spek.
lens pon kadang2 je..kalo aku rasa semangat kegedikan datang, aku pakai la lens..hahaha..*nak gi kelas pon pakai lens jugak.pakai spek sudah,kelas 5 minit je pon da sampai tawu?

2nd :

aku xperasan..
bila aku jalan depan orang, aku selalu tunduk. lagi2 kalo lelaki.  * kata pemalu kan..mestilar tundukk..heeeeee :D
sopan tak? sopan tak? heheheh

haaa..tu je sebabnya..
tak ada niat pon nak sombong2 nih..kite tak sombong okay..
kawan2 yang rapat ngan aku masa diploma pon cakap aku sombong..
tapi bila da lama2 kenal..haaa..amek kawww..

kawan2 fb,twitter n follower2 tecinta, maaf la ye kalo aku nampak macam tersombong ngan korang.
kalo korang nak tegur aku la kan, aku cadangkan korang betul2 berdiri depan aku, then tegur la..haha

kalo aku nampak sombong tolong tegur ye, untuk kebaikan bersama :) 
thanks pada yang cakap saya sombong..

SINCERELY : FASHIELA FATASHIRU :)


3 comments:

chuare (: said...

Niceeeee :)

Shasyela said...

erk..xda apa2 pun nie..huhhu

diriku said...

sheila...pencari88.blogspot.com... please do follow this blog ok...
coz i just change my url blog