Friday, July 29, 2011

Jalan - Jalan

Assalamualaikum :)
Rasa macam da lame plak tak update blog..
da 2 kali da asyik tunda nak update blog..
now da taknak tangguh2 lagi kang buntu lagi, tak taw nak update pe lak..huhu..
i just want to share perasaan best aku bile jumpa ngan bestfren! ^^,
 biasala orang perempuan kan kalo jumpa ada jek cerita..
seronok if kita still keep in touch dengan kwn baik kite dari sekolah2 dulu..
plus masing-masing kaki gamba!

sesi menunggu SARIPAH HANIPAH yang katanya on the way tapi tak "way2" jugak (nama sebenar SHARIFAH HANIFAH)..dan menjadi kewajiban untuk bergambo kejap..ngeeee..:P
ok bile sume member ( bertiga jek sebenarnya) da sampai, kitorang pegi makan dulu, kitorang mkn kat TJ (Tun Jugah) sebab aku ngidam nak makan butter chicken. sedapp!!!

ni la butter chicken + morocco chocolate. sedap taw...
AYAM PERCIK 
LAICI LONGAN
ICE CREAM GORENG
ice cream goreng ni bukan setakat nama jek taw..memang ice cream yang digoreng!

ni dalam die..walaupun baru lepas goreng still rasa sejuk. betol. tak tipu!
bawah ni sesi tak ada keje :

rasa cam bergambo ngan budak OKU =.=

ni la keje kitorang kalo jumpe..heee..kitorang memang macamnie..nama pon bestfren..walaupun masing-masing da ada life sendiri ( tapi lom kawen) kitorang tetap together-gether. =) that's all!
thanks baca taw!
p/s : tak lama lagi nak puasa. aku ucapkan selamat berpuasa. jangan tak puasa..selamat menyambut bulan Ramadhan :)

4 comments:

Skyross said...

Tun Jugah kat area mana ek? mcm penah dengar..Kat area2 The Spring ke?

TeKiTo_SHiNiGaMi said...

aduhh...tengok ayam percik 2 mcm sedapp ja..nak skit!hoho

Shasyela said...

skyross : jauh sgt tu..huhu..dekat ngn sarawak plaza..dekat2 ngan waterfront..

tekito : sedap2 haha..butter ciken tu lg sedap! :D

Amy Syaquena said...

Salam kenal, singgah dan follow sini.jemput ke belog saya ada contest ramadhan , jemput join sama ye..