Tuesday, January 22, 2013

Ubermen's New Fragrance Launch Party

Assalamualaikum :)

dah beberapa hari berlalu, aku baru nak update uolss..sesungguhnya aku suka ambik mood dulu nak update belog kesayangan ni. 
tambah-tambah lagi kena tinggal sorang-sorang kat umah T.T 

you know what? i jumpa Aaron Aziz last week dekat ubermen's launch party. sebab dia kan duta perfume tu kan. so dia mestila ada di situ. 

How i can get in that place?
actually my friends fitri and dedeq which is also my seniorita at uitm ni tanya "nak jumpa aaron aziz x?" 
and i was so excited giler. dah la so excited, giler je lagi kan. memang giler-giler excited lah.  lepastu berangan kejap aaron aziz depan mata....oh noooo....ahaha

and that was the first time aku masok club. sebab benda tu buat kat club. Vertigo Club. but okayla sebab nak buat launch je kan..

btw, tema event nie red+black or green or blue. then kitorang pilih red+black. before we all pergi club tu we all jalan-jalan la dulu, semua orang nampak pelik tengok kitorang sebab pakai kaler sama! ala-ala band gitu uolss..ahaha








got suprises from them. alolololo....tomei-tomei..actually da nampak dah aaron before event start, orang da buat suprises kan..so tak kan la tak nak terkejut...:p suprises jugak la sebab ni magic okay..how aaron can masok dalam box tu padahal dia dekat belakang pentas? 


beauty lady ni mc of the day...cantikkk :') 


ni pulak finalist Mr Ubermen. hensem-hensem uollss..

so bila event da abes, semua cari aaron nak take picture with him. da jumpa tak kan tak nak ambik gambar kan. selalu tengok dalam tv je, da depan mata jom je ambik gambar ramai-ramai :)


aku tak tahu ni dah kali ke berapa aku bergambar ngan aaron sebab tak puas hati dengan picture sebelum nie..hahaha..aaron pon okay je..tak sombong :) mungkin da naik  muak tengok  muka aku..muahaha
 actually wife dia ada..sangat-sangat cantik...aku pandang-pandang sebab nak ambik gambar ngan dia, tapi segan pulak, rasa macam dia perasan aku pandang dia..heeee :D



fitri and dedeq sempat lagi amek gambo ngan dia nie. i forgot his name :'( *sumpah aku tak kenal huhuhu


aku suka gambar ni :) ala-ala artis gitu..lalala

after habis event tu, kitorang pegi sambut birthday kevin. sebab event tu sama hari dengan birthday kevin 17.01.2013. so hadiahnya adalah jejaka-jejaka ubermen tadi..huehuehue :p




sempat layan message dari kawan-kawan yang ingat aku edit picture dengan aaron. langsung tak nak percaya aku T.T

habis makan, plan nak tengok wayang tapi tak jadi sebab masing-masing dah penat sangat. so we all pulang dengan hati yang gumbiraaaa :D

the end :')

1 comment:

kevin said...

i like this post..haha~ setahun hanya sekali..peluang tidak akan datang bergolek..grab the chance while ur able to grab it..jejaka2 uber men n birthday boy..hewh!