Saturday, July 6, 2013

Adakah ini Rezeki?

Assalamualaikum...

aku rasa macam berabad lamanya aku tak update blog aku. takda masa weyh..aku boleh je curi masa nak update tapi aku rasa macam takde perasaan nak update. wah! update blog kena ada perasaan tuuuu.. kau adder?? haha..haa..jangan ingat perasaan sesama manusia jee..mak pun kena amek feeling kalo nak update blog nie..susah juga kalo ikut mood ni, mawu tak setahun sekali nanti aku update blog.

well, dah ada banyak masa ni..aku rasa aku nak mula aktif balik update blog aku. yes, uolss banyak benda aku nak cerita, tapi satu-satula kan? nak cerita semua dalam satu entry boleh buta orang membacanya..mati la aku macam nie..-_-' ...

aku sebenarnya dah terjebak dengan benda yang aku tak pernah terfikir pon dalam seumur hidup. and benda yang aku tak nak pon. bak kata orang tua-tua, jangan asyik cakap tak nak, tak nak..nanti benda tu la kita dapat. aku rasa kata-kata orang tua-tua ni memang tertempek tepat ke muka aku... kaow tak rasa apa aku rasa? kalo uols tengok gambar kat bawah agak uols faham tak apa aku nak sampaikan? 













agak-agak faham tak apa aku cuba sampaikan? kang aku buat game 1 word 4 pictures kang haaa...aku involves ngan benda-benda mamcamni la..photoshoot. sometimes aku rasa, betul ke apa aku buat ni. sampai kawan aku naik jenuh nak menjawab. last-last aku dapat jawapan " bukan ko jual diri pon" terbaek dari ladang jawapan. lepastu aku dah tak tanya apa-apa lagi dah. T.T 

all the picture dari berlainan photographer. tiga ke bawah tu more to potrait, so aku tidak dibenarkan sama sekali untuk posing maut. ahaks.. memandangkan aku dah involves benda begini, aku try teruskan, tapi bukan selamanya.. impian aku nak tengok geng-geng @ family aku berjaya (PT) sampai digeruni orang. lepas tu baru aku stop. walaupun aku bukanlah keluaran PT..kihkihkih..tapi tu ibarat "bom jangka" aku. bila kita nak berjaya, kita kena ada target kan? begitula sebaliknya kalau kita nak orang berjaya, jadikan mereka target ;)   diorang berjaya, aku stop. PT? PT tu geng Photo Theories. 

Thanks for reading this entry! 

2 comments:

usaha reka said...

cantikk... :)

Anonymous said...

Girls is like a flower...
Treat her with love and kindness and she will bloom into a beautiful person ^___^

~ Star Gazer