Saturday, January 22, 2011

Aku dan Khurafat

Agak2 apa yang korang fikir kalo tgk tajuk nie??
adakah aku buat kerja khurafat??
tidakkkkk!!!
aku dan khurafat nie sebenarnya pasal aku lepas tengok cite khurafat..hehehe
alaa..cite seram tuu..yang syamsul yusof berlakon 
seram la ...sebab hantu die suke keluar mengejut..
rasa macam nak sepak je...
picture from google
ni la 1st movie yang aku nightmare...haha
terbayang-bayang kot hantu die...
tapi bestlarr movie nie..memang best!!
aku pegi tengok movie ni ngan member..
xrancang pon nak pegi tengok movie sebenarnya..sebab ingat nak pegi kuar makan je..
tapi last pegi tengok movie after makan..( ain spon tengok movie..hehehe..)
kitorang tengok movie pukul 8.45..actually nak tengok yang pukul 7
tapi sampai sana (MBO kat spring ) jam da pukul 7 lebih..boleh je masok tapi kena tengok cite separuh jalan la...so macam xbest tengok cite setengah..jadi kitorang pon tengok yan pukul 8.45 mlm punya..
nie after amek tiket wayang. kitorang berlima termasok aku.bkn orang yang pakai baju garis2 sebelah tu ok..

ni baru betol..aku xda sebab aku yang ambik gamba candid nie..
sementara tunggu cite khurafat mula..kitorang pon jalan2 la dulu..pusing satu spring..huhu..
dan aku sempat beli satu benda nie..eh2..bukan satu..tapi 2..ehehe..nak tawu ape?

eheheheeh...suke2..
ada cite di sebalik samurai kecik nie..hehehehe..
aku beli ni just untuk suke2..xdapat beli yang besar..beli yang kecik je pon da happy..huhu..
agak2 kalo yang macam nie pakai untuk demo amacam? hahahaha
ada kisah lucu pasal benda nie..hehe
aku tunjuk kan kat kawan aku ( ain ) yang aku beli nie..
die dengan konfiden nya jawab.." eh..ni bkn untuk pakai cucuk rambut tu ek?"
dan kitorang pun tanpa segan silunyer gelak besar..hahaha..
kevin kalo gelak kan ain memang no.1..
ain2...adeyh..ko memang buat kitorang saket perot la..
kalo ko pakai benda nie nak cucuk rambut boleh..tapi bukan setakat rambut je tercucuk..ngan otak2 ko sekali kot..hahaha..( gurau! )
gambar2 kat bawah nie aktiviti2 lain kitorang sementara tunggu movie start..

membaca buku amalan mulia...hehehe..
buku nie tinggi sgt ke aku yang pendek sgt?tak..tak..aku xpendek.
oit! watpe tu haa!!

ada gaya pelajar information management x? ehehe

my ice cream! nyum2!! yg pink tu ain punye..

mane ain nie..kang aku makan dua2 kang..
penantian kami berakhir lepas makan2 ice cream..
dan dah tiba masanya untuk kami menjerit ketakutan..hahaha..
tapi serius...aku takot tengok cite nie..
da la sebelah kiri aku xda orang yang duduk..
terbayang2 jugak la hantu tu dok sebelah aku..
aku prefer pengsan terkejut tengok hantu kat skrin besar daripada tengok hantu kat sebelah aku..



ok..nie time da nak masok...saje nak posing kat tangga..sebab tangga kat umah xda lampu2 macam nie..hehehe..

sape2 yang belom tengok cite nie..baek pegi tengok sekarang..sangat best!!

5 comments:

Nia Fiqa said...

derrr.. siket punya baek lu kutuk gua dlm ini derrr.. kang ak jd antu jumpe ko baru tau..

"maafkan aku ain.. aku yang buat semua ni.."-suare ala2 syamsul yusuf gitew.. hehe

wakakakaka.. neway.. best entry!! hehe ;'))

sya shela said...

ilek la derr..gelak kan ko kan perkara wajib..hehehe...tq der!! =P

Nia Fiqa said...

hehehe..

perkare wajib ek?
kesian nye la aku.. hehe ;'))

huzaimi said...

buku 2 mmg xtinggi..awk yg rndah 0k..huahaha

Shasyela said...

oit..sy tinggi ok..158cm..haaa..tinggi laaaa jgkk..hahaha