Tuesday, June 14, 2011

23 tahun!

.well..betol! umur aku dah mencecah 23 tahun ( 13 jun 1988 ) but ramai yang ingat aku masih 20 tahun. OMG!! terasa awet muda!! =D
my mom said : KAKAK KAU UMUR NIE DA KAWEN..
dalam hati aku cakap : HELLO2 MAK..HELLO..TAK DENGAR..TAK DENGAR..

kakak aku dah keje..takpela kawen awal..aku pulak masih study..dan rasa hati still nak study..n nanti nak keje..buat apala belajar tinggi2 last2 kawen jek..
belum sampai seru nak kawen ( tapi kalau shaheizy sam ajak kawen takpe =P )

jodoh pertemuan itu ditangan Tuhan. aku terima sesiapa saje jodoh itu kalau itu yang terbaik buat aku.
tapi kalo sebut ciri2 lelaki idaman rasanya semua perempuan inginkan suami seperti apa yang mereka nak. betul? dan ciri2 lelaki yang aku nak agak2 macam mana ek? adaka seperti :

remy ishak kah??
atau 

Lee Min Ho kah?
mungkin...

=)
semua tu tak penting!! 
yang paling penting adalah..dia mestilah seorang................LELAKI! tq! 

hello...my name is FASHIELA ok..not FASHIRA..penat2 beli mahal2 tapi salah nama..*sigh

6 comments:

Ikazrima said...

fashira..cam orang jepon xreti sebot hurop L..
hahaha

Anonymous said...

haha..tu la amir..rasa kecewa plak tgk nama jd mcmtu..opss malas nk sign in...=P

Ikazrima said...

kurg2 ade la gak kek..
sy bole gerenti bday sy taon ni xde sape ingat,,hahaha..tp xpenah kesah pon,, wawawawawa

blogtube said...

'pejam celik pejam celik 23thn sdh umuq' hahaha
mana nak perasan umur makin lama makin dimakan usia~ apa pon empunya blog nie tetap comey!

ronda ronda bersama fatashiru@myobw...

THEdayah said...

panggil akak boleh?hehe
wahhh, geram la tengok macam rita rudaini tapi lagi lawaaaaa...gojes :)

Shasyela said...

blogtube : hhahaaha..xsangka da 23! rasa mcm tua pulak..huhu..

the daya: xnak pggl akak! hahaha..tua sgt..=P rita rudaini? hehehe..xdala..