Sunday, June 5, 2011

BB! =)

apakah itu BB? Black Berry ka? Broadband ka? 
BB tu singkatan bagi Bantal Busuk =P
nak lagi sedap letak la BB..baru nampak macam mahal sket..hak aloh..

tibe2 rasa nak cakap pasal bantal busuk sebab benda common.
dan sesuatu yang pelik sebab benda busuk yang  tak meloyakan orang..pelik kan..kemaruk lagi ada la..

bantal busuk adalah sejenis bantal yang busuk tapi bila dicium jadi sedap ( apaka )
tak dinafikan ramai yang ada bantal busuk. betol?
mostly budak pempuan la and budak kecik opkos ada weii..
lelaki ada ka? ada kot..tapi  tak ler taksub macam pempuan ( busuknyer perangai )

kalo fikir balik benda nie benda biasa taw..
benda yang kalo boleh setiap rumah ada..
tapi yang aku peliknya nama jek bantal busuk..cuba korang tengok sape2 yg cium bantal busuk mesti akan cakap
"sedapnya bau...'" aku tak fahamla..da nama busuk..busuk la kan..tapi cium jadi sedap pulak..
cara cium tu memang menikmati betol la..memang sehabis2 nafas die tarik..
segala bakteria yang ada kat bantal busuk tu pon da masok ke dalam badan kot

BB ( sedap sket dgr ) macam2 bentuk..bentuk love ke patung ke..selagi benda tu setia  di atas katil and boleh bawak g mane2 jek..
aku pon ada weii..tipu la kalo cakap tak da..
tapi aku tak setaksub sampai nak pengsan cium..
setakat teman tido jek la..tapi kalo g mane2 aku tak bawak..aku bawak bear jek..
BB aku bukan dari kecik aku pakai..asal anak buah aku punya..aku amek sebab ada bau die..hehe
bau baby kan sedap..sekarang da tak da bau die dah ..haha

mine! yang kabur2 tu..maaf ye..tak boleh tengok rupa sebenar..haha..malu!! tp tak hodoh ok..still nampak macam bantal lagi..yang tengah tu plak teman tido yang ke 2..

pesanan untuk sume..kalo boleh jangan biasakan anak2 anda dengan bantal busuk..nanti sampai ke besar die bawak..
takut nanti die terlalu bergantung sangat ngan bantal busuk tu..g mane2 pon kena bawak..sebab orang yang terbiasa ngan bantal busuk nie tak boleh tido kalo takda bantal busuk..mostly nya la ( tidak termasuk aku )
kang tak pasal-pasal sampai kawen pon ada lagi nok..buruk bebeno perangai..haha..
sekian harap maklum..mekaseh baca!!

3 comments:

ummum maq said...

bb mek ada bulan bintang! hahaha oops :P~

H said...

bb ni bukan bibik ke(org gaji)....haha...lau BB tu beso camne nk bawa.....(saja2 nk komen msa search2 kat google ttg bb.....)

Shasyela said...

hahah...bibik tu lain..=)..lau bb besar xpyh bwklaa..hehehe..tp rasanya setakat ni xjumpa lg bb beso..huhu