Tuesday, June 28, 2011

Dulu diari sekarang blog

Assalamualaikum :)

ada sape2 masih simpan diari sampai sekarang? diari dari zaman sekolah2 korang dulu..
aku simpan! :) dulu aku tak reti lagi nak main2 blog ni..jangan kata blog, laptop pon tak ada lagi..
tapi budak2 zaman sekarang semua dah tersedia depan mata.

kaw tengok..kan aku dah cakap.dah macam businessman dah aku tengok rayyan ni. 

mine.
ni la die diari aku yang aku masih simpan sampai sekarang.dah 8 tahun ok.. yang warna hijau tu aku dah tak boleh bukak sebab berkunci. n kunci dia pon dah lama hilang T__T
yang satu lagi tak payah pakai kunci dan agak berbahaya untuk diletakkan sebarangan. 
bila baca balik, rasa macam geli geliman..hehe..tapi seronok baca kisah kita dulu2..
but now, aku gantikan hobi menulis ni dengan berblogging..diari ni terlalu personal n kena jaga elok2.
but blog best..kita cerita, orang baca. no P&C. :) just S is C ( sharing is caring)
sekian. thanks 4 reading!

sy masih punya diari. anda pula bagaimana?

5 comments:

Skyross said...

Huhu..
...diary (P & C)
...blog (S is C)

masaalah jgk kan.. :P

Cik Dodol said...

haha. nice! diary? hmmmm. dulu ade tp jrg update, sama jugak dgn belog. hahaha.

Shasyela said...

haha..diari dulu best! balik skola jek update cite..cuma beza diari n blog is diari xleh letak gamba..huhu

niena shopping2u said...

hehehe.. dlu ada diari je ..xde pape masa tu.. friendster jela yg pling pemes pn.
erm.. ank sedara yg umo 7 taun pn dh ada fb sndiri, siap ada lappy sndiri..mju dak skang ni

Shasyela said...

haha..kan..jeles tgk dak sekrg..huhu..